Bemutatkozás

Az Üdülőnket bérbe adtuk 2017.június 1-től,
bérlője a Cartour Idegenforgalmi Szolgáltató Kft.
Az üdülő új neve Green Garden Hotel


Az Üdülőnk a Balatontól mintegy százötven méterre, Siófok csendes külvárosi részén, szépen gondozott árnyas parkban elhelyezkedő üdülő kiválóan alkalmas a tó melletti családos kikapcsolódásra, üdülésre.

Televízióval és hűtőszekrénnyel felszerelt, családok elhelyezésére is alkalmas, fürdőszobás szobák, büfé, jól felszerelt közösségi helyiségek, társalgó, saját könyvtár; Wi-fi internet szolgálja a vendégek kényelmét.

Szépen gondozott árnyas park, udvari fajátékok, füves sportpálya, különböző sportolási lehetőségek, sekély vizű partszakasz kínál változatos kikapcsolódási lehetőséget kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Autóval érkező vendégeink részére őrzés nélküli, zárt parkoló áll rendelkezésre, hozzá kapcsolódó kerékpártárolóval.

Az üdülő közelében található a Galerius római császárról elnevezett, a római fürdők hangulatát idéző, egész évben nyitva tartó fedett élményfürdő és wellness központ, amely nemcsak rossz időjárás esetében, hanem a nyári hőségben is várja a kikapcsolódni és felfrissülni vágyókat, mégpedig klimatizált körülmények között.

Siófokon egész évben gazdag a programkínálat, a főszezonban egymást érik a koncertek, szabadtéri programok, fesztiválok. Siófokon a földi programok mellett népszerűek a vízi programok. A Balaton egyik legromantikusabb látványossága a nyári alkony vízről megtekintve. Ezt vendégeink is átélhetik egy kellemes hajókázás során. A siófoki kikötőből egymás után indulnak a sétahajók, diszkóhajók, gyerekhajók és programhajók. Siófok és környéke látnivalókban is gazdag. Minden korosztály megtalálja a neki szóló programokat, elfoglaltságokat.