Programok

Programok egész nyárra!

 

 • Siófoki nyári esték
  A Siófoki Nyári Esték programsorozat feledhetetlen koncertek és látványos színházi előadások sorát ígéri. A 2010-ben megújult, 1576 férőhelyes szabadtéri színpad, a fejlesztésnek köszönhetően, a térség legnagyobb és egyik legkorszerűbb előadóhelye. Immár 5 éve, hogy sikeres színházi produkciók, nemzetközi hírű előadók, könnyűzenei koncertek sora várja a belföldi és külföldi vendégeket a nyár fővárosában.
  Bővebb információ: http://www.programturizmus.hu/tdestination-siofok-nyari-estek.html

 

 

 • Levendula túra:
  Levendula túra Siófokról Tihanyba. Fedezze fel Tihany kincseit! A tihanyi kikötőből városnéző kisvonat szállítja a résztvevőket a tihanyi Levendula Házhoz, ahol egy interaktív kiállítás segítségével megtekinthetik a Tihanyi félsziget keletkezését, utána kisvonat szállítja a vendégeket a "Régi idők udvarába", ahol ebéd, majd rövid szabadprogram. A program után visszautazás a kikötőbe. 
  Bővebb információ: http://www.balatonihajozas.hu/nw/main.php?id=30&lang=hu

 

 • Balatoni naplemente túra Siófokon
  Balatoni naplemente túra egy sétahajó fedélzetén Siófok. Romantikus hajókirándulás az esti Balatonon. Ezt vendégeink is átélhetik egy kellemes hajókázás során. A hajóút alatt igény szerint pezsgőt vagy üdítőitalt szolgálunk fel.
  Bövebb információ: http://www.balatonihajozas.hu/nw/main.php?id=25&lang=hu