Vissza a főoldalra

Balatonudvari Üdülőszövetkezet

A Balaton északi partján fekvő Balatonudvari-Fövenyesen a Gesztenyés Üdülőszövetkezetben 4 fő elhelyezésére alkalmas komfortos apartmanjainkban várjuk Vendégeinket, amelyek önellátásra vannak berendezve.

 

Ágyneműt adunk, de törülközőt a Vendégeinknek kell hozni. Apartmanjaink két épületben találhatóak. Egy kisházban levő két apartmannak külön kis konyhája van, amelyben villanyrezsó, mikrohullámú sütő és konyhai eszközök vannak. Minden apartmannak saját terasza van kerti bútorokkal. Az épületeink előtt bográcsozó hely áll Vendégeink rendelkezésére. A hatalmas kert, a közösségi helység (wifivel), valamint a kb.150 méterre fekvő strand teszi komfortossá a pihenést.

 

Az üdülő szomszédságában nyáron kertmozi üzemel. A nyaralóvendégek ingyenesen használhatják a zárt parkolót. A telep kiválóan alkalmas családi, akár több család együttes nyaralására.

 

A strandon több vendéglátóhely működik külön éttermekkel és teraszokkal. A vasútállomás és az élelmiszerbolt kb. 250 méterre, a távolsági buszmegálló kb.700 méterre van.

Szolgáltatások

Szolgáltatások:

  • Hűtőszekrény
  • Televízió
  • Villanyrezsó
  • Mikrohullámú sütő

Ellátás:

Az apartmanok csak önellátással foglalhatóak.

Gasztronómia

Az apartmanok önellátóak.

Látnivalók

Környékbeli látnivalók:

Kapcsolat

Foglalás:

MTA Üdülési Központ

1051 Budapest, Nádor u. 7.

06 1 411 6227

apartmanok@udulo.mta.hu

A gondnoki telefon: 06 87 449078. Rendkívüli esetben a 06 30 445 2214 mobil hívható.

 

Cím:

8242 Balatonudvari-Fövenyes, Gesztenyesor 3